Header menu

Cph Krea Maker Space - dit værksted

08.11.2016
Kom og vær med.

Kreativt værksted for alle.

Kvarterhusets Maker Space er er åbent værksted for dig, der gerne vil udfolde dig kreativt. Værkstedet er indrettet med store arbejdsborde, diverse materialer og redskaber.  Der er ro og plads til både at fordybe sig og blive inspireret.

Du finder Maker Space på 1. sal i Kvarterhuset.

 

Der er følgende faste aktiviteter i Maker Space, som du er velkommen til at deltage i:

 

Hver mandag fra kl. 17 er der sy værksted med fokus på upcycling af genbrugstøj. Den lokale genbrugsbutik 2ndByNutid står for aktiviteten.

Info: https://kvarterhuset.kk.dk/artikel/2nd-nutid-folkekirkens-noedhjaelp

 

Hver tirsdag kl. 15-18 er der sy værksted med Plastikpose frit Amager. De syr stof poser af genbrugsstof. Info: https://kvarterhuset.kk.dk/artikel/plastikposefrit-amager

 

Hver onsdag kl. 17-21 mødes krea klub for unge. Åbent Kreaværksted der henvender sig til aldersgruppen 17-30 år. Astrid er tovholder og står for indhold og aktiviteter. Obs! Forventet opstart i foråret 2021.

 

Hver onsdag kl. 16-19 mødes strikkeklubben.

Info: https://kvarterhuset.kk.dk/artikel/strikkeklub

 

Hver torsdag kl. 17-21 mødes Kvarterhuset Kreative Fællesskab. Alle er velkomne til hygge og sysler med alverdens kreative DIY-projekter. 

Meld dig ind i deres Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/359703774237638

 

To gange hver måned mødes ARTplosion som er et tegne og male fællesskab. Eva, som er en dygtig tegner og initiativtager til dette fællesskab, står for planlægning og inspiration.

Info: instagram/artplosioncph & www.emarhel.com/artplosion

 

 Du er også meget velkommen til at bruge lokalet efter forud indgået aftale. Send en mail til kulturmedarbejderen: rosa.sofie.hall@kk.dk eller ring på: 6166 0697