Header menu

Vintergrøn 3: Optimal dyrkning på begrænset plads

06 feb

Dato

06.02.2019, 19:00 til 20:30
Fri entré
Kom til foredrag med Mads fra TagTomat - bliv inspireret og lær mere om hvordan du får mest ud af din køkkenhave på altanen eller i højbedet

Det er skønt at dyrke sine egne grøntsager, og endnu skønnere hvis det munder ud i en god høst med masser af lokalt producerede grøntsager.
Kom til foredrag med Mads fra TagTomat - bliv inspireret og lær mere om hvordan du får mest ud af din køkkenhave på altanen eller i højbedet. Mads kommer til at tage udgangspunkt i sine egne erfaringer fra en bred vifte af køkkenhaveprojekter.

Foredraget er gratis og kræver ikke tilmelding.

Efterfølgende vil der være mulighed for at købe TagTomats bog om urban dyrkning samt deres svampedyrknings-kit.

Foredraget er en del af Vintergrøn - en række af gratis foredrag og workshops som Miljøpunkt Amager og samarbejdspartnere afholder henover vinteren.

Vintergrøn er for dig der ønsker at være grøn hele året. Sammen lærer vi praktiske kundskaber, skaber et netværk og taler om mulighederne for at dyrke byen derhjemme, i byhaven eller som fælles grønne rum.

Foredraget afholdes i Salen i Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 1. sal, 2300 Kbh. S. og er arrangeret i samarbejde med Kvarterhuset.

Vintergrøn er støttet af Amager Øst Lokaludvalg og Amager Vest Lokaludvalg.

Billede: TagTomat

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.