Header menu

Verdenshistorier

24 sep

Dato

24.09.2017, 11:00 til 11:50
40,00
Hvis der ikke er udsolgt, sælges billetter i døren op til forestillingen
Musikalsk børneteater for de 2½-5 årige og deres voksne af teatertruppen Teatergrad.

Biblioteks-alfen Soleima.

Det er aften i Danmark og sengetid for de fleste børn. Men pigen Soleima er ikke som de fleste. Soleima er nemlig biblioteks-alf. Og alfer har som bekendt ikke brug for at sove. Derfor har hun aldrig prøvet, men hun vil så gerne!

Heldigvis bor Soleima på biblioteket med reoler, der bugner af bøger. Og hun elsker at gå på opdagelse i dem. Måske står der noget om det i en af bøgerne. Hun finder tre. En om Sydkorea, en om Canada og en om Sydafrika, og så kaster hun sig ind i den  første. I Sydkorea møder hun tvillingerne Min-Jun og Min-Jae – mon de kan lære hende at sove?

Teatergrad.

TEATERGRAD – er Københavns og hele Danmarks byrumsteater; et moderne tilgængeligt teater, der er opsøgende og i kontakt med hele samfundet. Vi har forladt teaterinstitutionens lukkede bygninger, indtaget byen som scene og opsøger publikum dér, hvor de er. Danmark har et væld af spændende byrum, der byder på æstetiske medfortællinger for borgerne, der vil møde levende kunst på moderne og nutidige præmisser. For Teatergrad skal moderne kunst  være nærværende og rørende på det nutidige samfunds præmisser.

Skabelsen af forestillinger er for Teatergrad en løbende udviklingsproces. Den gode kunstneriske idé til en forestilling kan ikke stå alene. Forestillingerne skal være aktuelle, de skal passe i et relevant byrum, og så skal de ikke mindst være vigtige og betydningsfulde for publikum. Vi arbejder konstant med, hvordan vi kan inddrage byens rum bedst muligt, og hvordan vi kan inddrage publikum som medskabende fra starten af processen.

Teateroplevelse for de mindste.

Forestillingen er skabt med henblik på at opføre den på landets biblioteker og med den hensigt at åbne bøgernes univers for de små.

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.

Organizer