Header menu

Trioen Spacelab - Hess/ AC/ Hess m. Special Guest

28 feb

Dato

28.02.2020, 20:00 til 23:00
50-100 kr.
Amagerbro Jazz byder indenfor til Vinterjazz 2020

Spacelab

Mitch Myers fra hæderkronede Magnet Magazine og Down Beat skrev om Nikolaj Hess og Spacelab: “Simply put, these guys are the best piano trio in Denmark, and Nikolaj Hess is one of the most inventive jazz pianists working today”.
Kom, lyt, og dyk ned i Spacelab’s univers af smukke melodier, medrivende, tranceskabende grooves og unikke personlige sound.

Trioen Spacelab - Hess/ AC/ Hess har spillet sammen siden ungdomsårene og det er uklart hvornår den tog egentlig form. Man kan tydeligt mærke den lange fælles historie, på den nærmest telepatiske kommunikation de tre musikere har, når de udføre enge såvel som fortolker andres kompositioner.

Amagerbro Jazz

Amagerbro Jazz er skabt af jazzentusiaster i fællesskab med det lokale kulturhus, Kvarterhuset. Amagerbro Jazz er en forening, - også kaldet JazzMinisteriet, hvor alle kan være med. Bestyrelsen og de frivillige, der er med til at booke musikerne, gøre koncertsalen klar og sælge drikkevarer - forsøger at skabe den gode stemning for alle, der gerne vil opleve kvalitetsjazz, uanset om man blot er nysgerrig på jazzen eller garvet jazzentusiast. Samtidig med de høje ambitioner til kvaliteten, så forsøger vi at holde priserne så lave som muligt, både for entré og drikkevarer, så alle – både lokale og fra byen – kan samles om det gode musikmiljø.

Billetter og JazzBar.

Billetter til koncerterne kan købes via Billetto. linket findes lige under billedet på denne side.

Resterende billetter kan købes i døren, enten mod kontant betaling eller via MobilePay.

Vores lille JazzBar er åben umiddeltbart før, under og efter koncerterne. Her er der mulighed for at købe drikkevarer af vores mindre udvalg af øl, vand, rød- og hvidvin. Betaling enten kontant eller via MobilePay.

Vil du være en del af Amagerbro Jazz?

Der er både plads til flere frivillige. Du kan også købe et medlemsskab til foreningen.

Til afvikling af Jazzklubbens koncerter har vi stadigvæk brug for frivillige, der har tid og lyst til at give en hjælpende hånd og som vil være en del af det hyggelige jazzmiljø, vi har på stedet. Se mere på www.amagerbrojazz.dk

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.