Header menu

Sommerscenen: J.Tex and the Volunteers

15 aug

Dato

søn. 15. aug. kl. 15.00 til kl. 17.00
Fri entré til udendørs koncert
Kom og hør en koncert med J.Tex i luksusudgaven med violin og trommer!

Om udendørsscenen og sommerkoncerterne

På 3 lørdage og en søndag i august inviterer vi til tilbagelænet lytning eller fremstående dans omkring vores udendørs scene - hvad der passer dig bedst! Koncerterne er med fri entré, og vi er så glade for igen at kunne holde udendørs koncerter.

J.Tex har rødder i USA

Bag kunstnernavnet J.Tex gemmer der sig en af Danmarks virkeligt dygtige fortolkere i genren americana - Jens Sorensen. Her finder du blues, country, bluegrass og folk - og på en julidag en akkord, der kun adlyder, når man kalder den "jazz". J.Tex udgav i foråret "Neon Signs and Little White Lies" som er kulminationen på den fortættede stemning af amerikansk kultur, man altid finder i Jens' sange. Med en stemme der lyder virkelig autentisk for genren, kan man undre sig hvordan, det hænger sammen. Men forklaringen på den autentiske amerikanske stemning i sprog og musik, er ikke historien om en virkelig flittig skoleelev fra Danmark. Jens er nemlig født i Detroit, og vokset op i Danmark. I de unge år foretog han en slags dannelsesrejse tilbage til sit fødeland, hvor han studerede det musikalske landskab op og ned ad Highway 75, og udviklede sine evner som sangskriver og instrumentalist.

J.Tex kommer i luksusudgaven

Til dagens koncert, som vi håber bliver i fuldt solskin, har vi bedt J.Tex om at tage sine bedste musikalske venner med. Opstillingen bliver med Frank Borgaard på bas, Thyge Søndertoft Pedersen på Violin, og Jason Bedard på trommer.

Hør mere om J.Tex

Du kan læse og lytte meget mere på J.Tex på www.jtex.dk

Kontakt