Header menu

ØNSK!

13 okt

Dato

13.10.2019, 11:00 til 12:00
40 kr. pr. person
Børneteaterforestilling om alt det der kan ske, når man ønsker.

Hvad kan der ske når man ønsker? - frit efter den standhaftige tinsoldat

Da tinsoldaten ser danserinden første gang, ønsker han, at hun var hans kone. Eventyret sender den standhaftige tinsoldat af sted på en lang sørejse til havets bund, hvor han bliver slugt af en fisk. Først herefter kan hans ønske gå i opfyldelse, om end ikke helt sådan som han havde forestillet sig…

En humoristisk og poetisk kærlighedshistorie, spillet med H.C Andersens arbejdsredskaber: blyant, saks, papir krydret med stemningsfuld musik.

Aldersgruppe

For børn på 3-8 år og deres forældre. I bedes respektere aldresgruppen.

Teatret Lampe

Teatret Lampe står bag forestillingen ØNSK! De præsenterer nutidsteater for børn.

Teatret lampe har specialiseret sig i at lave humoristiske, poetiske og aktuelle forestillinger for det yngste publikum med en effektiv blanding af skuespil, animation, levende musik og billedkunst.
Udover nyfortolkninger af klassiske eventyr står Teatret Lampe også for tankevækkende moderne dansk dramatik i samarbejde med nogle af vore bedste dramatikere og instruktører.

Amager Børneteater Festival 2019

Forestillingen er en del af Amager Børneteater Festival 2019. Festivalen er et samarbejde på tværs af kultruinstitutioner i Kultur S. Din teaterbillet giver gratis adgang til Børnekulturhus Ama'rs værksteder i løbet af festivalperioden.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.