Header menu

Night Repair

05 jul

Dato

man. 05. jul. kl. 19.30 til kl. 21.30
50-100 kr.
Night Repair åbner scenen i Kvarterhuset ved årets Jazz Festival.

Night Repair

Trioen er stiftet af Martin Stender, der siden 2009 har været ankermand i et af de mest internationalt kendte danske grupper, Girls in Airports. Ideen med Night Repair har været at skabe en mere elektrisk og farverig slags nordisk jazz – og der er en snert af helt gammel jazz i kraft af kontrabassen sammen med de bløde saxofonmelodier.

Og det er ikke Girls in Airports i en mini-udgave. Bortset fra Martin Stenders saxofonen er lyden af Night Repair koncentreret om to instrumenter, der ikke er med i Girls in Airports: bas og guitar.

Den svenskfødte guitarist Henrik Olsson er en ener på den københavnske musikscene. Han er virtuos jazzmusiker i en traditionel forstand, men samtidig en troldmand, når det kommer til at skabe lyde fra en verden på sin guitar med brug af alt fra malerpensler til elektriske effekter. Jeppe Skovbakke skifter frem og tilbage mellem kontrabas og synth bas, og Martin Stender supplerer med indisk harmonium, fløjte og selvfølgelig altsax.

Night Repair er ikke bundet til en speciel genre, men trækker på indflydelse fra Indie Pop, Jazz, Folk og moderne klassisk musik. 

Line-up:  

Martin Stender (saxofon), Henrik Olsson (guitar) og Jeppe Skovbakke (bas).

Foreningen Amagerbro Jazz

Amagerbro Jazz er en forening skabt af lokale entusiaster med fokus på jazz af høj standard i en uformel ramme i det lokale kulturhus, Kvarterhuset. Kom tæt på musikken i den hyggelige koncertsal og nyd den gode stemning - uanset om du blot er nysgerrig på jazzen eller garvet entusiast.

Hvordan finder jeg Amagerbro Jazz?

Ta´ en bus eller Metroen, kun få minutter fra den smukkeste koncertsal i byen. Kvarterhuset ligger midt i Holmbladsgade. Post- og Taxi-adressen er: Jemtelandsgade 3, 2300 Kbh S. Fra Metroen, station Amagerbro, er der blot to minutters gang. Buslinjerne 250S og 5C holder også ved Amagerbro Metro station.

Billepris og medlemskab:

Entré: 100 kr.

Medlemmer: 75 kr.

Studerende: 50 kr.

Du kan blive medlem af Amagerbro Jazz. Et medlemskab koster 100 kr. om året og kan købes i forbindelse med koncerten. Medlemskab giver 25% rabat på billetter.

Covid-19

Vi følger naturligvis de til en hver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så alle kan få en god og tryg koncertoplevelse i Kvarterhuset.