Header menu

Kreativ workshop i nemme tryk - og kompositionsmetoder

11 sep

Dato

lør. 11. sep. kl. 10.00 til kl. 14.00
100 kr. + gebyr
Du lærer og afprøver nemme metoder til at lave kreative tryk og kompositioner.

Workshoppen

Workshoppen har fokus på formgivningsmetoder, der skabes via konstruerede tilfældigheder på papiret og giver lov til at være i en kreativ og undersøgende proces fremfor at producere et færdigt resultat.

I løbet af workshoppens 4 timer, vil I komme igennem flere små øvelser, hvor I lærer at arbejde intuitivt med tryk - og kompositionsmetoder. Metoderne kan I arbejde videre med derhjemme uden at skulle investere i dyre materialer - fx overførsel af avisgrafik eller maling til papiret ved hjælp af tape.

Alle ender med at have én eller flere små plakater/kompositioner udviklet ud fra de forskellige metoder.

Underviserne

Trine Kjærhauge og Mie Pilborg er begge uddannede indenfor visuel kommunikation og grafisk design fra Skolen for Visuel Kommunikation. De har under uddannelsen arbejdet med bl.a. kreativ metode, layout, komposition og idéudvikling. Derudover har Trine Kjærhauge en uddannelse som tekstilformidler og har arbejdet med taktilitet, tryk og undervisningsformidling. Mie Pilborg har arbejdet med designformidling og udvikling af workshops til børn og unge, og er hovedifacilitator på Kvarterhusets Skrivefællesskab, hvor hun står for skriveøvelser, metoder og programudvikling. Til dagligt arbejder de begge selvstændigt med design og iværksætteri.

Praktisk info:

Det koster 100 kr. + gebyr at deltage. Prisen er en særlig intropris og er inkl. materialer.

Max 11 deltagere.

I løbet af de 4 timer vil der være en kort pause, hvor der er mulighed for at spise medbragt frokost eller købe noget i caféen. Til sidst rydder vi op i fællesskab.

Corona:

Vi overholder naturligvis de gældende restriktioner, så du kan få en god og tryg oplevelse i Kvarterhuset.