Header menu

Kreativ workshop i nemme tryk - og kompositionsmetoder

19 jun

Dato

lør. 19. jun. kl. 12.30 til kl. 16.30
100 kr. + gebyr.
Prisen er inklusiv materialer.
Lær at arbejde intuitivt med tryk - og kompositionsmetoder.

Konstruerede tilfældigheder

Workshoppen har fokus på formgivningsmetoder, der skabes via konstruerede tilfældigheder på papiret og giver jer lov til at være i en kreativ og undersøgende proces fremfor at producere et færdigt resultat.
I løbet af workshoppens 4 timer, vil I komme igennem flere små øvelser, hvor I lærer at arbejde intuitivt med tryk - og kompositionsmetoder. Metoderne kan I arbejde videre med derhjemme uden at skulle investere i dyre materialer - fx overførsel af avisgrafik eller maling til papiret ved hjælp af tape.
Alle ender med at have én eller flere små plakater/kompositioner udviklet ud fra de forskellige metoder.

Trine og Mie guider dig

Trine Kjærhauge og Mie Pilborg er begge uddannede indenfor visuel kommunikation og grafisk design fra Skolen for Visuel Kommunikation. De har under uddannelsen arbejdet med bl.a. kreativ metode, layout, komposition og idéudvikling. Derudover har Trine Kjærhauge en uddannelse som tekstilformidler og har arbejdet med taktilitet, tryk og undervisningsformidling. Mie Pilborg har arbejdet med designformidling og udvikling af workshops til børn og unge, og er hovedifacilitator på Kvarterhusets Skrivefællesskab, hvor hun står for skriveøvelser, metoder og programudvikling. Til dagligt arbejder de begge selvstændigt med design og iværksætteri.

Praktisk:

Workshoppen foregår i Verdensrummet på 1. sal i Kvarterhuset.

Billetprisen er inklusiv materialer.

Husets café er åbne, så her kan du købe frokost, kaffe mv.

Corona info:

Vi overholder naturligvis alle de gældende retningslinjer, så du kan få en tryg og god oplevelse i Kvarterhuset. Det er derfor vigtigt at du kan fremvise et gyldigt Corona pas/negativ test der er max. 72 timer gammel.