Header menu

Juledag i Kvarterhuset

23 nov

Dato

23.11.2019, 10:00 til 16:00
Den årlige juledag i Kvarterhuset byder traditionen tro på hygge og jule aktiviteter for hele familien.

Juledag i Kvarterhuset

Juledagen er en dag fyldt med jule aktiviteter for hele familien. Kvarterhuset er pyntet til jule fest og jule nisserne byder alle velkommen til en dejlig dag. Alle aktiviteter er gratis at deltage i, og det kræver ikke tilmelding.

Alt det og meget mere

På juledagen kan du møde julemanden og hans søn Julius, der byder op til sang og dans om det store juletræ. Der er også teater og oplæsning for både små og store børn. Rikke holder juleværkstedet åbent hele dagen i børnebiblioteket, hvor du kan lave alverdens flotte jule pynt. Charlotte har sin sjove billedskattejagt med på dagen. Accantus koret synger smukke julesange og musikskolerne elever viser os list af alt det de kan. Og så er der male og julekort workshop, baby lege område og honningkage pyntning. Miljøpunkt Amager sætter fokus på den bæredygtige jul med tips til de voksne om lokal mad og gode råd til at undgå madspild - og en hyggelig krea workshop med grøntsagstryk for børnene. Strikkeklubben kigger forbi. Du kan få en snak med Amager Øst lokaludvalg. Plastikpose-frit Amager holder sy værksted hvor du kan sy et genbrugs stofnet.

Programmet (tidspunkterne er foreløbige)

De fleste aktiviteter foregår hele dagen i tidsrummet kl. 10-16. Vi starter juledagen kl. 10 med et stemningsfuldt Lucia Optog ved eleverne fra Anjas Musikskole. kl. 10.30 danser vi om juletræet med Julemanden. kl. 12.30 kan du opleve eventyrteatret Tornerose. kl. 15 kan du pynte et sødt honning kage hjerte

Mad og drikke.

Cafeen er åben hele dagen og sælger mad og drikke, gløgg og æbleskiver.

Tak for støtten og til de gode samarbejdspartnere

Juledagen er lavet i samarbejde mellem Kvarterhuet, Miljøpunkt Amager, Plastikpose-frit Amager, børnekulturhus Amar', Amager Øst Lokaludvalg, Københavns Guitarskole og Anjas Musikskole. Desuden kan du møde husets brugere og beboere på dagen.
Arrangementet er støttet af Amager Øst lokaludvalg.

Vi glæder os til at fejre juledag med jer.

Mange julehilsner fra alle Kvarterhusets nisser.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.