Header menu

Juledag i Kvarterhuset

25 nov

Dato

25.11.2017, 10:00 til 16:00
Den årlige juledag i Kvarterhuset med fuld musik, knas, spas, skattejagt og nissedragt

Den årlige juledag er nær

Der bliver julet til den store guldmedalje når Kvarterhuset, Børnekulturhus Amar og alle husets gode beboere inviterer til juledag. Kvarterhuset bliver klædt flot på til dagen med julepynt i lange baner. Duften af æbleskiver, gløgg og julegran møder dig når du træder indenfor. Og nisser. Masser af nisser. Nogen af dem deler pebernødder og klementiner ud, nogen læser højt for dig, nogen hjælper dig med at finde vej rundt i de mange julede aktiviteter. For dem er der nok af!

Gratis teater men du skal have billetter

Du kan opleve Thomas Windings Jule historie i teaterstykket ’Ja Ja Nemlig’ som vises i Salen kl. 11 og kl. 12.30. Det er gratis, dog skal du bestille en gratis billet, for at være sikker på en plads.

Bestil billet til kl. 11

Bestil billet til kl. 12.30

Krea kan vi aldrig få for meget af

I børnebiblioteket er Maria Lau Krogh i gang hele dagen, med julede krea aktiviteter for både store og små. I biblioteket kan du også løse opgaver i Charlottes billedskattejagt. Og verdens sødeste nissepige, Anne Sofie, læser sjove historier højt for de mindste nisser.

Guitarskolerne gir koncert og Anjas Musikskoles kor synger

Vores guitarskolers dygtige elever gi'r koncert midt i borgerservice og musikskolens kor optræder i salen. Du kan møde mange af husets beboere og brugere som står klar med alverdens juleaktiviteter; du kan blandt andet prøve kræfter med at strikke, folde papir og male.

Gløgg, æbleskiver, mad og drikke

Du kan møde lokaludvalg Amager Øst og Miljøpunkt Amager. Der bliver også mulighed for både at spille jule-børne-banko og at pynte, sukker søde honninghjerter. Naturligvis har Kvarterhusets café åbent hele dagen og byder på gløgg, æbleskiver, mad og drikke.

Juleoptoget på Amagerbrogade

Juledagen slutter kl. 16, lige tids nok til at du kan nå juleoptoget på Amagerbrogade hvor julelysene bliver tændt. Obs! Der bliver ekstraordinært gjort plads til banevognsparkering i borgerservice området.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.