Header menu

Jazzkoncert med Claudia Campagnol

14 feb

Dato

14.02.2020, 20:00 til 23:00
50-100 kr.
Amagerbro Jazz byder indenfor til Vinterjazz 2020

Kald det jazz, pop, R&B eller soul –
Eller kald det lige, hvad du vil...

Claudia Campagnol er svær at sætte i bås, men hun er helt uden tvivl et af Danmarks største, unge jazztalenter – med en bred crossover appeal. Claudias sound er varm og soulet med inspiration fra pop og R&B, men samtidig med en fængslende dynamik og en klar jazzreference, hvor hun både demonstrerer sit imponerende talent for improvisation og for suveræne vokalarrangementer. Claudia Campagnol bevæger sig ubesværet rundt i det musikalske grænseland mellem forskellige genrer – dog altid med jazz som det magiske pejlemærke og den røde tråd gennem alle sine sange.

Claudia har arbejdet med internationale navne som Stevie Wonder, John Blackwell og Nils Landgren for blot at nævne nogle få. Og verdensklassemusikere som Jimmy Haslip, Vinnie Colaiuta, Gerard Presencer og Eliel Lazo medvirker på hendes debut-album 'I'm Strong', der blev dobbeltnomineret til Danish Music Awards Jazz 2019 i hele 2 kategorier: 'Årets Vokaludgivelse' og 'Årets Nye Navn'!

Line-up:

Nu kan du opleve Claudia med et dreamteam af et band:

Carl Mörner Ringström (guitar)
Andreas Hatholt (bas)
John Venkiah (keys)
Niclas Campagnol (trommer)

+ Claudia selv på vokal og keytar.

Tjek videoen fra Copenhagen Jazz Festival 2019 her:
https://youtu.be/z5QIs9FTK4s

 

Amagerbro Jazz

Amagerbro Jazz er skabt af jazzentusiaster i fællesskab med det lokale kulturhus, Kvarterhuset. Amagerbro Jazz er en forening, - også kaldet JazzMinisteriet, hvor alle kan være med. Bestyrelsen og de frivillige, der er med til at booke musikerne, gøre koncertsalen klar og sælge drikkevarer - forsøger at skabe den gode stemning for alle, der gerne vil opleve kvalitetsjazz, uanset om man blot er nysgerrig på jazzen eller garvet jazzentusiast. Samtidig med de høje ambitioner til kvaliteten, så forsøger vi at holde priserne så lave som muligt, både for entré og drikkevarer, så alle – både lokale og fra byen – kan samles om det gode musikmiljø.

Billetter og JazzBar.

Billetter til koncerterne kan købes via Billetto. linket findes lige under billedet på denne side.

Resterende billetter kan købes i døren, enten mod kontant betaling eller via MobilePay.

Vores lille JazzBar er åben umiddeltbart før, under og efter koncerterne. Her er der mulighed for at købe drikkevarer af vores mindre udvalg af øl, vand, rød- og hvidvin. Betaling enten kontant eller via MobilePay.

Vil du være en del af Amagerbro Jazz?

Der er både plads til flere frivillige. Du kan også købe et medlemsskab til foreningen.

Til afvikling af Jazzklubbens koncerter har vi stadigvæk brug for frivillige, der har tid og lyst til at give en hjælpende hånd og som vil være en del af det hyggelige jazzmiljø, vi har på stedet. Se mere på www.amagerbrojazz.dk

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.