Header menu

Jason

15 okt

Dato

15.10.2019, 10:00 til 10:35
Teaterforestilling for børn om den store græske helt, Jason.

Deltagende og medrivende børneteater

Jason er blandt de største græske helte. Hans forunderlige rejse og liv bringes til live med børnenes egen deltagelse. En medrivende forestilling for både børn og voksne. 

I den fantastiske fortælling om Jason bliver børnene inddraget i fortællingen og grænserne mellem virkelighed og fantasi bliver nedbrudt. Publikum er med skabere i eventyrene om, hvordan Jason fandt Det Gyldne Skind i Ares’ hellige lund, hvordan han såede dragetænder for at slås med dem og hvordan hans død blev forudbestemt.  Skaberne af forestillingen ’Jason’ mestrer gennem involvering af børnene at fortælle en god historie med meget få virkemidler.

Målgruppe

Jason er for børn på 3-8 år og deres forældre. I bedes resprkterer aldersgruppen.

Teatret Astorions Hus

Asterions Hus har eksisteret som teater siden 2003 og  turnerer i det ganske danske land – og i udlandet. Vi har tidligere haft besøg af teatret og altid med et meget begejstret publikum.

Amager Børneteater Festival 2019

Forestillingen er en del af programmet for Amager Børneteaterfestival 2019. Festivalen er lavet i samarbejde mellem kulturinstitutioner i Kultur S. Din teaterbillet giver gratis adgang til Børnekulturhus Ama'rs værksteder, under festivalen.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.