Header menu

Indre frigørelse gennem meditation - del 1

06 aug

Dato

06.08.2019, 19:00
Fri entré
Del 1: At vende hjem til sig selv

Tidløs, udogmatisk og usekterisk praksis

En indføring i og fælles udforskning af hverdagssindets enkle forvandling til det åbne og klare visdomssind gennem den tidløse, udogmatiske og usekteriske praksis af meditation. Meditationens formål er at vende hjem til sig selv naturligt og uforceret og tilvejebringe dyb og gennemgribende afslapning, indre frihed og autentisk klarhed.

Om de 3 dele af arrangemneterne

Den røde tråd i dette workshopforløb er at man gennem  meditation lærer at vende hjem til sig selv og finde ro, afklaring og indsigt på daglig basis. Man kan på første hånd opdage sit sinds virkemåder og energiresurser og med øvelse kan man blive herre eller frue i ens eget liv,

Man lærer sig selv at slappe af i dybden, åbne op og give slip på uhensigtsmæssige og ofte smertefulde tankemønstre, hvilket frigør ellers bunden energi og giver plads til ægte glæde og frihed til at opdage større dimensioner af sig selv. Og så er det let og spændende at lære. Arrangementerne er bygget op af tre fortløbende dele, som skulle udstyre en til at kunne eksperimentere og udforske på egen hånd.

Der er fri entré til forløbet

Overskrifterne på de tre aftener

1 - At vende hjem til sig selv.  (6/8 kl. 19)
2 - Det klare sind.  (13/8 kl. 19)
3 - Åbenhed og frihed. (20/8 kl. 19)

Arrangør

Åben meditationsgruppe - se Facebookgruppen "Åben meditationsgruppe"

Om arrangørerne

Vi er en Københavnsk meditationsgruppe der hedder Åben meditationsgruppe, som nu har lyst til at videreformidle metoder til afstressning og forbedret livskvalitet. Vi er en gruppe usekteriske og udogmatiske udøvere, med vidt forskellige baggrunde og tilgange til meditation, der hver lørdag mødes og mediterer sammen og inspirerer hinanden i Energicenter Voldparken i Husum.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.