Header menu

Gratis udendørs koncert: Søren Lee

12 jul

Dato

12.07.2019, 17:00 til 18:30
Fri entré
En eminent trio med Tomas Frank på sax

I skarpeste opstilling

Line Up: Søren Lee (guitar), Tomas Frank Sax, Richard Andersson (bass), Niclas Campagnol (drums)

Guitaristen Søren Lee er tilbage på de skrå brædder og det er for fuld kraft med bl.a. hans nye album ”Søren Lee Diversity Trio”.

Her på Jazz Festivalen 2019 kan du opleve virtuosen med sin dansk/svenske/islandske trio plus special guest den svenske saxofonist Tomas Frank.

Søren Lees sans for både det lyriske og frækt bluesy spil er vel dokumenteret gennem plader og koncerter helt tilbage fra 80’erne. Hans spil har en enorm power og et funky rytmisk drive – også når der spilles flat out jazz eller passager med mere rocket energi.

Til denne koncert bliver guitarstjernen fulgt til dørs af tre andre fremragende musikere, den svenske herboende legendariske super saxofonist Tomas Frank, den meget talentfulde færøske/islandske kontra bassist Richard Andersson og ikke mindst den svenske/italienske super trommeslageren Niclas Campagnol.

Det meste af det materiale som vil blive spillet til denne koncert er kompositioner som allerede er indspillet på Søren Lee´s nyeste album Søren Lee Diversity Trio.

Kvarterhusets udendørs koncerter er et samarbejde mellem Kvarterhuset, Kvarterhusets café og Amagerbro Jazz.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.