Header menu

Filmpremiere+koncert: 36 Husbands

05 sep

Dato

05.09.2019, 19:00 til 22:00
50 kr. + gebyr
Vær med til at redde verden (..fra endnu en deprimerende film)!

Kom til premiere på "36 Husbands"

Kom til filmpremiere, Danmarkspremiere, Europapremiere, måske endda Verdenspremiere, når kunstnerduoen Bright Blue Gorilla alias Robyn Rosenkrantz og Michael Glover gæster Kvarterhuset, og viser deres spritnye spillefilm "36 Husbands". Filmen beskrives som en "tophemmelig spionhistorie med action, romantik, musik, komik og kung fu".

Del dine bananer!

Med i billetprisen er en banan. Robyn og Michael giver også en minikoncert fra deres mangeårige bagkatalog af sange. Tjek selv ud på din musiktjeneste eller hos gorillaerne selv.

Rutinerede filmskabere

Duoen har udover udgivelsen af et antal albums med folk-pop, instrueret og produceret flere spillefilm - "Mr. Rudolpho's Jubilee" og "Go with le Flo" kan du finde på iTunes.

Filmkollektiv

Om den særlige kollektivistiske måde at producere film på, skriver Bright Blue Gorilla: "Bright Blue Gorilla film er altid styret af kunstnerne, og ikke kontrolleret af filmfirmaer. I Hollywoods gyldne tidsalder, havde MGM et motto, lige over den brølende løve: "Ars Gratia Artis", som mere eller mindre betyder kunst for kunstens skyld. Vi bringer denne filosofi tilbage i omløb ved at understøtte at kunstnerne kan lave opløftende, underholdende, højtflyvende film du kan nyde med hele familien. Så længe din familie er nogenlunde skarpe og kan koncentrere sig om andet end deres mobiltelefoner"

Og om produktionsmodellen: "Vi laver et kunstnerkollektiv til hver film, med en model for overskudsdeling. Til "36 Husbands" rejser vi verden rundt med vores kerneteam - også kendt som vores 3 stærke skuespillerinder (som selv er erfarne filmskabere) - når de ikke er med i en scene, er de en del af crewet. I hver by inviterer vi også lokale kunstnere, arbejdsteam og støtter, til at hjælpe os med at lave filmen."

Støt projektet

Filmen bliver i høj grad til ved såkaldt crowdfunding, der indsamles på www.brightbluegorilla.com.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.