Header menu

Christina von Bülow Kvartet

21 feb

Dato

21.02.2020, 20:00 til 23:00
50-100 kr.
Amagerbro Jazz byder indenfor til Vinterjazz 2020

Christina von Bülow Kvartet

Med dette orkester kan du opleve ”von Bülow’’ i to generationer, nemlig mor og søn. Christina von Bülow har igennem snart 30 års karriere været skattet af jazzlyttere ikke mindst for sit lyriske spil og en dyb forståelse for og kærlighed til musikken, der igennem årene har ramt mangt et hjerte. Den samme begejstring for musikken har Pelle taget til sig, og har i de seneste år sat sit præg på den danske jazzscene som en både fremragende solist og stærk akkompagnatør. Der er naturligt et helt særligt musikalsk bånd mellem mor og søn, som giver en exceptionel indforståethed og intimitet til musikken. Rytmegruppen udgøres af Daniel Franck på bas og Frands Rifbjerg på trommer - (som også igennem dekader har haft et tæt musikalsk samarbejde både med hinanden og med Christina) - og med disse to sublime musikere til at fuldende kvartetten er der lagt op til en varm aften med jazz på højeste niveau.

Line-up:

Christina von Bülow – altsax
Pelle von Bülow – guitar
Daniel Franck – bas
Frands Rifbjerg - trommer

Amagerbro Jazz

Amagerbro Jazz er skabt af jazzentusiaster i fællesskab med det lokale kulturhus, Kvarterhuset. Amagerbro Jazz er en forening, - også kaldet JazzMinisteriet, hvor alle kan være med. Bestyrelsen og de frivillige, der er med til at booke musikerne, gøre koncertsalen klar og sælge drikkevarer - forsøger at skabe den gode stemning for alle, der gerne vil opleve kvalitetsjazz, uanset om man blot er nysgerrig på jazzen eller garvet jazzentusiast. Samtidig med de høje ambitioner til kvaliteten, så forsøger vi at holde priserne så lave som muligt, både for entré og drikkevarer, så alle – både lokale og fra byen – kan samles om det gode musikmiljø.

Billetter og JazzBar.

Billetter til koncerterne kan købes via Billetto. linket findes lige under billedet på denne side.

Resterende billetter kan købes i døren, enten mod kontant betaling eller via MobilePay.

Vores lille JazzBar er åben umiddeltbart før, under og efter koncerterne. Her er der mulighed for at købe drikkevarer af vores mindre udvalg af øl, vand, rød- og hvidvin. Betaling enten kontant eller via MobilePay.

Vil du være en del af Amagerbro Jazz?

Der er både plads til flere frivillige. Du kan også købe et medlemsskab til foreningen.

Til afvikling af Jazzklubbens koncerter har vi stadigvæk brug for frivillige, der har tid og lyst til at give en hjælpende hånd og som vil være en del af det hyggelige jazzmiljø, vi har på stedet. Se mere på www.amagerbrojazz.dk

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.