Header menu

Borte! Koncert for børn

15 feb

Dato

15.02.2020, 15:00 til 16:00
40 kr + gebyr
Amager børnemusikfestival indtager Kvarterhuset i vinterferien

Borte! Oplevelser gennem barokmusik og skandinaviske viser.

Forestillingen Borte! En børneforestilling om at miste nogen eller noget man er glad for er en teaterforestilling for børn med barokmusik, en talende krage og fire kvinder fra de tre skandinaviske lande.
Fortællingen i forestillingen kredser om emnet at miste nogen eller noget som kan godt kan lide, og vi problematiserer og belyser de reaktioner og følelser som opstår, når dette sker. Hvad gør man når legetøjet forsvinder, legen slutter og venskabet sættes på prøve? Kan man miste sine venner? Kan de komme tilbage, og kan man få nye venner og samtidig beholde de gamle? Og hvordan håndterer man, at en farmor kan forsvinde fra denne verden og ikke kommer tilbage?
Uanset hvor gamle vi er, bliver vi påvirkede af at miste, og vi reagerer alle forskelligt. Borte! er en forestilling, som består af barokmusik og skandinaviske viser. Vi mister, leder, sørger, hjælper, håber og finder igen i en historie, som alle kan genkende sig selv i.

Billet og aldersgruppe

Forestillingen henvender sig til børn på 3-7 år og deres voksne. Husk at både børn og voksne skal købe billet.

Medvirkende:

Emma Fagerström, sang, SE
Inger Øvrebø Uberg, sang, NO
Clara Guldberg Ravn, blokfløjter, DK
Yngvild Ruud, accordion, NO

De fire musikere er alle uddannede indenfor tidlig musik på bl.a. Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og Kungl. Musikhögskolan i Stockholm. I udformningen af forestillingen har de arbejdet tæt sammen med den svenske teaterinstruktør og skuespiller Rolf Christianson. Produktionen Borte! er støttet af Nordisk Kulturfond og Nordisk Kulturkontakt.

Hvis man vil se traileren til forestillingen: https://www.youtube.com/watch?v=eMxA8F8b9ng

Amager børnemusikfestival

Børnenes vinterferie på Amager er traditionen tro lig med musikalsk velvære for store og små. Og i år er ingen undtagelse, når Amager
Børnemusikfestival endnu engang forvandler årets koldeste uger til de mest hjertevarmende.

 

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.