Header menu

Barselsformiddag i Kvarterhuset. Inspiration til babymad.

20 nov

Dato

fre. 20. nov. kl. 10.00 til kl. 12.00
Babymads specialist og kogebogs skribent Kirsten Mikkelsen Ravnbøl giver gode råd og inspiration til mad til de små.

Mad til de små

 
Mad bør være en nydelse - også når man er en lille baby - og give oplevelser med sine dufte, smage og konsistens. God ernæring og glæde ved mad er betydningsfuldt i første leveår – men rækker faktisk også langt ud i fremtiden. Kom og hør om babymadens fortræffeligheder og bliv inspireret til at ”trylle” forskellige grøntsager om til velsmagende babymad. Få afklaret hvornår dit barn bør starte på maden, hvad din baby gerne må spise hvornår, samt hvordan du kan lære din baby at blive en god spiser fremover.
Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er specialist i mad til de mindste og medforfatter til Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsens bog: Mad til spædbørn & småbørn nu afløst af Mad til små. Kirsten er også medforfatter på Aarstidernes flotte kogebog BABYMAD samt aktør og medforfatter af initiuM, en app om babys udvikling.
 

Praktisk:

 
Det foregår på 1 sal. Der er elevator.
Du må ikke tage din barnevogn med ind i Kvarterhuset. Du kan parkere den ved gavlen langs Salen, så du kan holde øje med den under oplæget.
Du kan købe kaffe mv. i Kvarterhusets café.
Du skal købe billet per voksen der deltager.
Kom i god tid. Dørene er åbne fra kl. 9.
Pga. Covid 19 reningslinjerne er der begrænset antal billetter til salg.
 

Husk Mundbind

Til arrangementet skal du medbringe mundbind. Dette er påkrævet når du bevæger dig i Kvarterhusets caféområde og bar samt når der serveres forplejning.

Organizer