Header menu

Amar'zonia: Foredrag "Intuitionen der førte til Amazonas Regnskov"

09 sep

Dato

tor. 09. sep. kl. 19.30 til kl. 20.30
90-110
Rabat for studerende oa.
Kom og hør Maria Tauber Wiese fortælle om sin egen transformation under rejsen til Amazonas

Rejste uden plan, men med fornemmelse

”Skal du så være væk et år?” spurgte en ven da jeg skulle afsted. Uden plan, men med masser af mavefornemmelse startede det med et kald fra bjergene i Patagonien, som derefter førte Maria ind i Amazonas regnskov. Til en skønhed og formål. En envejs billet blev til 4 år +

Forestil dig, at du rejser på floderne; den brune og den grønne, der fører dig ind i et spejl af sorte søer i Amazonasbassinet. Det fører dig til samfund og traditionelle og oprindelige folk, traditioner, virkeligheder og mystiker, der sætter din tro på hovedet - eller supplerer dem?

Selvlært kunstner og formidler, Maria Tauber Wiese, tager dig med på en dyb rejse ind i Amazonasbassinet ved levende at fortælle om egen transformation og horisonter. Fra konsulent med stres i Danmark til selvlært kunstner og natur- og kulturformidler i Amazonas regnskov og Danmark.

” At skabe forandring er ikke at konfrontere noget eller nogen, det er ved at fortælle historier, møde mennesker, lytte til dem og derefter finde en måde at nå hjertet på ”.

Praktisk om foredraget

Billetpris: Alm. Billet 110kr. Pensionist/kunstner/studerende/arbejdssøgende: 90 kr.

Beløbet støtter direkte kunst- og uddannelsesprojektet RUNAPA KAWSANA ALLPAN, Verden Vi Lever I, som arbejder i både Peru og Danmark.

Se hele programmet til Amar'zonia

 

Kontakt