Header menu

Amar'zonia: Børneworkshoppen "Sommerfuglens besked"

30 aug

Dato

man. 30. aug. kl. 15.30 til kl. 16.30
Workshop for 4-7-årige
Workshop hvor vi sammen laver smukke sommerfugle af genbrugsmaterialer

Børneworkshop - Sommerfuglens besked

Velkommen til et transformationsunivers med sommerfugle! Vi inviterer familier med børn til workshops, hvor vi sammen laver smukke sommerfugle af genbrugsmaterialer, mens vi snakker om transformationen af sommerfuglen og hvordan vi kan forbedre forholdene for dem i naturen. Sommerfuglens tilstedeværelse er et tegn på sundheden i økosystemet. I Amazonas regnskov i Peru har de verdens største mangfoldighed af arter og i Danmark forsvinder flere og flere arter – det vil vi lave om på!

Sommerfuglene indgår som en del af udstillingen, hvor de skal udsmykke væggene i børneudstillingen med sommerfugle fra Danmark og Amazonas regnskov.

Praktisk om børneworkshoppen

Tidspunkt: Mandag d. 30. august i Kvarterhuset

Workshop kl. 15:30-16:30 – rettet mod børn i alderen 4-7 år
Workshop kl. 17:00-18:00 – rettet mod børn i alderen 8-10 år

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig via Biletto 

Book plads til workshoppen for 4-7 årige

Book plads til workshoppen for 8-10 årige

Når du kommer - hvis du vil bidrage til udstillingen

Plante baby-sitting: Du opfordres til at tage en plante/ planter med som du placerer i udstillingen, så vi kan skabe en skov af muligheder. Planterne kan du få igen efter endt udstilling. Skriv gerne plante navn på samt eget navn, hvis de er til låns.

Frø-hop: Har du frø? Frø modtager vi glade, som indgår i vores frøbank i børnehøjde.

Børneworkshoppen afholdes af Tanya og Maria

Tanya Uhnger Wünsche (Danmark), grundlægger af konsulentvirksomheden Need for Nature. Med sin lange uddannelses og projekt portofølge, som spænder fra naturvejleder til Nature Connectedness research fellow, formidler Tanya begejstret nødvendigheden af vild natur for børn.

Maria Tauber Wiese (Danmark), i Amazonas regnskov siden 2016. Livet i Amazonas med skønhed og eksistentielle problemer for folkene, skabte ideen om at udvikle et sommerfuglspil for bevarelse af livet i økosystemerne.  Grundlægger af RUNAPA KAWSANA ALLPAN.

Se hele programmet

Kontakt