Header menu

Amagerbro Jazz præsenterer Mathias Heise Quartet

16 okt

Dato

fre. 16. okt. kl. 20.00 til kl. 22.00
50-100 kr.
Mød toppen af dansk jazz når Amagerbro Jazz kan åbne dørene for efterårs programmet, som byder på masser af fantastisk jazz.

Mundharpens jazz historie

Toots Thielemans har sat sig massive fodspor i jazzhistorien med sin unikke håndtering af den kromatiske mundharpe. På ganske egen hånd formåede han at forene dette besynderlige instrument med bebop og moderne jazz og blev således en af jazzens helt store koryfæer såvel som en efterspurgt studiemusiker.

Mathias Heise er en prisbelønnet dansk mundharpist, der har vundet verdensmesterskabet i kromatisk jazz mundharpe og af mange bliver set som Toots’ efterfølger.

Glæd dig til nye oplevelser

På denne aften vil han i selskab med et eminent hold af musikere tage arven op fra den berømte Belgier og samtidig vise hvilke nye og spændende veje, der er for dette særlige instrument.

Repertoiret kommer både til at indeholde Toots’ store hits, men samtidig også spændende, originale kompositioner.

Line-up

*Mathias Heise (kromatisk mundharpe)

*Artur Tuznik (klaver) *Matthias Flemming Petri (bas)

*Lasse Funch (trommer)

Mathias Heise Quartet: From Toots to Infinity

Amagerbro Jazz

Amagerbro Jazz er skabt af jazzentusiaster i fællesskab med det lokale kulturhus, Kvarterhuset. Hvert år arrangerer vi 30-35 koncerter, hvoraf flest bliver afholdt på vores faste koncertdag fredag. Men når der er Jazzfestival, Kulturnat eller bare en mulighed for at hyre et godt navn, så åbner vi dørene på hverdage eller til en søndagsmatiné. Målet er at give publikum jazzoplevelser af høj standard i en uformel og intim ramme. Derfor er Kvarterhusets karakteristiske glassal med sin hyggelige atmosfære det perfekte sted.