Header menu

Amagerbro Jazz: Indra

  • Ingrid Hertfelder
02 nov

Dato

02.11.2017, 20:00 til 21:30
100/50
Billetpriser: 100 kr. / Studerende 50 kr.
Koncerten giver godbidder både fra Indra´s tidligere plader, og fra den nye udgivelse ”Carry My Heart”, der udkommer først i det nye år.

Den amerikanske jazzsangerinde Indra Rios Moore er tilbage på turné i Danmark. Heldigvis vender hun nu tilbage til scenen i Kvarterhuset. Amagerbro Jazz er stolt af at præsentere Indra med den smukke stemme, fuld af styrke og kærlighed. Og i samspil med en superprof. dansk trio er der lagt op til en herlig aften. Trioen består af guitaristen Uffe Steen, Benjamin Trærup på sax og Thomas Sejthen på bas.

Koncerten giver godbidder både fra Indra´s tidligere plader, og fra den nye udgivelse ”Carry My Heart”, der udkommer først i det nye år.  

Den Amerikansk fødte jazzvokalist med det indiske fornavn, har rødder i både Syrien, Puerto Rico og Danmark. Indra boede i nogle år i Danmark og udgav i 2013 årets Jazzalbum ”In Between”, men flyttede i 2013 til USA med sin mand saxofonisten Benjamin Trærup, hvor de har kontrakt på Universal. Med stor sans for stil og empati giver hun lækre versioner af sange af blandt andre Duke Ellington, David Bowie og Doc Watson.

Tid og sted: Torsdag d. 2. november kl. 20. Kvarterhuset Jemtelandsgade 3, 2300 Kbh. S. Entré 100 kr. / Stud. 50 kr.

 

 

 

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.