Header menu

Amagerbro Jazz: The Henderson Project” - Waidtløw/Lund/Tuznik/Haxholm

03 maj

Dato

03.05.2019, 20:00 til 22:00
100 kr./50 for studerende
Klassisk tredserjazz med masser af swing

4 af de gode

4 af Danmarks fremmeste jazzmusikere mødes i deres fælles kærlighed til 60 jazzen, og specifikt til Joe Henderson, en af de store saxofonister der var med til definere 60ernes jazz.

Repertoiret består af Hendersons klassiske numre fra 1960erne, enkelte i nye arrangementer, samt originale kompsitioner, inspireret, og dedikeret til Hendersons genreskabende stil og sprog.

Musikken er topswingende jazz som vi kender det fra de klassiske Blue Note plader fra 60erne, men som spillet af toptunet moderne jazzmusikere - med den største respekt for de historiske indspilninger, og en stærk udadvendt energi og interaktion.

Med historier

Imellem numrene bliver der fortalt historier om Hendersons liv og musik – og hans betydning for de efterfølgende generationer af musikere.

Morten Lund og Claus Waidtløw har begge hver især 25 år erfarring som professionelle jazzmusikere, og utallige koncerter og albums med de største danske og internationelle navne på deres CV.

Morten Haxholm og Arthur Tuznik er fra en yngere generation af musikere, men er begge veletablerede på den danske jazzscene: Morten Haxholm har udgivet 6 albums i eget navn, alle med amerikanske jazzstjerner, og sideman på utallige projekter, og Artur Tuznik kendt for sin trio med Jakob Høyer og Nils Bo Davidsen, samt utallige sideman jobs, senest med Agergaard / Ginman / Blachman / Tuznik.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.