Header menu

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

AfLYST. Supersjov søndag #3: Teaterforestilling og bamsehospital

03 maj

Dato

03.05.2020, 11:00 til 14:00
Pga. corona situationen er Super Sjov søndag desværre aflyst. Købte billetter er blevet refunderet.

’Chicks’- teaterforestilling af Hr. Teater

Kvarterhusets store sal kl. 11.00-12.00.
For de 4-10-årige og deres voksne.
Pris: 40 kr. Både børn og voksne skal have billet. Købes på billetto.dk.

På denne første søndag i maj indtager ’Hr. Teater’ scenen med en ordløs forestilling fortalt gennem kropssprog, mimik og finurlige gags. ’Chicks’ handler om de to høns Hilda og Gump, der lever side om side i et sammenklemt bur, indtil de en dag opdager verdenen udenfor. Sammen oplever de nu et eventyr med op- og nedture i flyvekunstens udfordringer og forbløffelse over deres nu fritgående æg. Har de to høns stadig brug for hinanden på den anden side af buret?

Mød Bamsehospitalet

Børnebiblioteket kl. 12.00-13.30.
For børn i alle aldre og deres voksne.
Gratis. (Tilmelding ikke nødvendig).

Efter teaterstykket er der mulighed for at kigge forbi børnebiblioteket til et hyggeligt og lærerigt møde med Bamsehospitalet. Alle børn kan medbringe sin yndlingsbamse og få kyndig vejledning af de frivillige bamselæger til at helbrede diverse skavanker - fra en brækket pote til ondt i maven (efter lidt for meget fredagsslik?).

Dit barn får mulighed for at opleve, hvad man kan forvente af en tur hos lægen på en sjov og lærerig måde. Barnet får en journal og et røntgenbillede med hjem.

Bamsehospitalet består af frivillige sundhedsstuderende, som gennem leg og læring vil give børnene et mere positivt syn på sundhedsvæsenet, samt lære dem om kroppen, når den enten er syg eller rask.

Kontakt