Header menu

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Skrivefællesskab i Kvarterhuset

Kom med i skrivefælleskabet i Kvarterhuset

Hvad vi laver i skrivefælleskabet

I skrivefællesskabet arbejder vi på skriveøvelser og egne tekster, læser og analyserer skønlitteratur & lyrik, og giver kritik på hinandens tekster.

Hvem skrivefælleskabet er for

Skrivefællesskabet er for alle på 18-35 år, der har en interesse for skrivekunst og litteratur. Der er ingen krav om, hvor meget man har skrevet før, så længe man er interesseret i at arbejde med skønlitterære tekster og deres mange facetter.

Hvornår vi mødes i skrivefællesskabet

Vi mødes to aftener om ugen for at skrive, læse tekstuddrag og hjælpe med hinandens tekster. Først på aftenen læser vi sammen et uddrag fra en bog og snakker om det i fællesskab. Bagefter arbejder vi hver især på en skriveøvelse eller laver grundig kritik på hinandens tekster. Der bliver desuden arrangeret tre-fem ‘skriv-løs’ weekender om året, hvor vi skriver en hel weekend og hygger os en masse.

Vi får gæsteundervisere

Senere på året bliver der mulighed for at få en eller flere gæsteundervisere ind fra forfatter, litteratur og skriveverdenen. Projektet er startet i samarbejde med Kvarterhuset og kulturmedarbejder Rosa Sofie Hall.

Tilmelding og mere info

For at blive en del skrivefællesskabet, skal du bare sende en mail med navn og telefonnummer til facilitator Mie Pilborg Johansen på kvarterhuset.skrivefaellesskab@gmail.com

Du er er også meget velkommen til at sende en mail, hvis du har spørgsmål til projektet. Det er gratis at være med.

Find os på Facebook

Facebookgruppen er her:https://www.facebook.com/groups/483546048994584/

Hvornår er første gang

Mødet er udsat pga. Coronakrisen. Vi har endnu ikke en ny dato.