Header menu

Skrivefællesskab i Kvarterhuset

Kom med i skrivefælleskabet i Kvarterhuset

Hvad vi laver i skrivefælleskabet

I skrivefællesskabet arbejder vi på skriveøvelser og egne tekster, læser og analyserer skønlitteratur & lyrik, og giver kritik på hinandens tekster.

Hvem skrivefælleskabet er for

Skrivefællesskabet er for alle på 18-35 år, der har en interesse for skrivekunst og litteratur. Der er ingen krav om, hvor meget man har skrevet før, så længe man er interesseret i at arbejde med skønlitterære tekster og deres mange facetter.

Hvornår vi mødes i skrivefællesskabet

Vi mødes hver tirsdag fra 18.30-21.30 for at skrive, læse tekstuddrag og hjælpe med hinandens tekster. Først på aftenen læser vi sammen et uddrag fra en bog og snakker om det i fællesskab. Bagefter arbejder vi hver især på en skriveøvelse eller laver grundig kritik på hinandens tekster. Der bliver desuden arrangeret tre-fem ‘skriv-løs’ weekender om året, hvor vi skriver en hel weekend og hygger os en masse.

Vi får gæsteundervisere

Senere på året bliver der mulighed for at få en eller flere gæsteundervisere ind fra forfatter, litteratur og skriveverdenen. Projektet er startet i samarbejde med Kvarterhuset og kulturmedarbejder Rosa Sofie Hall.

Tilmelding og mere info

Du kan blive en del skrivefællesskabet via skrivefællesskabets Facebookside eller på mail: kvarterhuset.skrivefaellesskab@gmail.com.

Du er er også meget velkommen til at sende en mail, hvis du har spørgsmål til projektet.

Find os på Facebook

Facebookgruppen er her:https://www.facebook.com/groups/483546048994584/