Header menu

Om genåbningen af Kvarterhuset

  • Kvarterhusets appendix
Her kan du se hvilke dele af Kvarterhuset, der er åbne per 8.6.

I Kvarterhuset er der 2 mødelokaler åbne for udlejning

Under en række forholdsregler kan du leje et mødelokale i Kvarteruset.

Caféen har åbent daglig mandag til lørdag

Åbningstiderne for caféen er mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-14.

Biblioteket er åbent mandag til fredag kl. 13-18

Biblioteket har åbnet for adgang til biblioteket med henblik på udlån - du kan komme ind til bøgerne og låne dem, ligesom du naturligvis kan reservere på hjemmesiden/appen/33663000, og hente dine reserveringer og aflevere det du pt. har hjemme.

Resten af biblioteksfunktionerne - inklusive toiletterne - er ikke tilgængelige.

Borgerservice er åbent mod tidsbestilling

Du kan kun komme i Borgerservice med tidsbestilling på 33 66 33 66.

Der åbnes ikke for kulturaktiviteter

Desværre kan vi ikke åbne for kulturaktiviteter på denne side af sommerferien. Det gælder for eksempel sy-værksted, IT-café, koncerter og andre aktiviteter. Vi håber at kunne åbne mere i løbet af august måned.

Har du en idé til et kulturprojekt? Har du brug for vejledning og sparring?

Selvom kulturhuset er lukket lidt endnu, står vi her stadig - med åbne (digitale) arme - klar til at hjælpe dig godt i gang med dine idéer til kulturelle events og aktiviteter i lokalområdet.  Måske har du brug for sparring til, hvor du kan søge om finansiering for at få netop din idé realiseret. Eller du mangler måske et godt råd om, hvor og hvordan du søger de rigtige tilladelser fra kommunen - eller et tip om en relevant samarbejdspartner eller forening. Du kan også tage fat i os, hvis du vil lave et kulturprojekt i samarbejde med kulturhuset i et af vores lokaler eller på vores udendørsområde, når vi engang får grønt lys til at åbne igen. Send din idé eller projektbeskrivelse til Kvarterhusets kulturmedarbejder: rosa.sofie.hall@kk.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!