Header menu

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Kvarterhuset - et moderne kulturhus

  • Kvarterhusets sal - tilbygningen til den gamle industribygning, hvor de fleste større kulturbegivenheder finder sted
Kvarterhuset er dit naturlige mødested i lokalområdet.

Det moderne kulturhus

Kvarterhuset er et 4.000 m2 stort kulturhus centralt på Amager, som tilbyder mange forskellige kulturelle arrangementer og projekter. Kom og oplev koncerter, børneteater, foredrag og kunstudstillinger m.m. Kvarterhuset har gode velindrettede lokaler, som lejes ud på dag- eller timebasis til møder, undervisning og andre formål. Book selv ved at klikke på online lokalebooking. 

Dorte Mandrups arkitektoniske aftryk

Med sine flotte arkitektoniske rammer, mange udviklingsprojekter samt Sundby Bibliotek, Amager Ungdomsskole Center og Kvarterhusets populære café, har vi de perfekte vilkår for et brugervenligt kulturhus. Huset er et resultat af den Kvarterplan, som blev udarbejdet af lokale borgere i 1997/1998 i forbindelse med kvarterløft i Holmbladsgade-kvarteret. Kvarterhusets ombygning til dets nuværende form blev foretaget af Dorte Mandrup arkitekter. Huset blev indviet i 2001.

Lokalområdets naturlige mødested

Kvarterhuset er mødested for alle Kvarterets borgere og fungerer centralt i udviklingen af nærdemokrati og netværkssamarbejde i lokalområdet. Huset tilbyder kulturelle oplevelser og fungerer som base for lokale foreninger, netværk og frivilligt socialt arbejde. Endvidere er huset hjemsted for en række offentlige institutioner og dermed rettet mod en bred målgruppe i lokalområdet.

Den daglige gang

Kvarterhuset administreres og styres i det daglige af husets leder inden for rammerne af Kvarterhusets formålsbestemmelser. Husets leder fastlægger i samarbejde med husets bestyrelse målsætninger, strategier og aktivitetsplaner. I bestyrelsen indgår repræsentanter for henholdsvis kommunen, lokalområdets netværksorganisation, husets offentlige institutioner samt husets øvrige personale og lejere.

Kvarterhuset er et Kulturhus under Københavns Kommune, Kultur- & Fritidsforvaltningen.

 

Kontakt