Header menu

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Kvarterhuset for dig

Kulturhus, bibliotek og borgerservice

Født af Kvarterløft i Holmbladsgade

Kvarterhuset åbnede i 2001 som et lokalt mødested for beboerne i Holmbladsgadekvarteret, og var derfor også et vigtigt projekt under Kvarterløftperioden omkring årtusindskiftet. Sundby Bibliotek, som hidtil havde ligget i Amagercentret, flyttede med fra starten.

Kvarterhuset har i dag status som kulturhus under Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen. Huset hører til i Amager Kultur og er vært for en række kulturarrangementer for alle aldersklasser. Vi arbejder tæt sammen med Prismen i Holmbladsgade, som også er en del af vores organisation. Har du lyst til at være med eller har du en idé så kontakt os.

Nu med borgerservice

I 2016 flyttede borgerservice ind i Kvarterhuset og overtog en stor del af den plads, der tidligere havde været bibliotek på i stueplanet. Biblioteket har til gengæld indtaget mere plads på første sal.

Tak for støtte

Mange af vores kulturprojekter er støttet af bla: Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg, Områdeløft Sundholmsvej, Københavns Kommune, Kunstrådet.

Kontakt

+45 82325532