Header menu

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Københavns Guitarskole

  • ""
  • ""
Soloundervisning og sammenspil på alle niveauer i klassisk og spansk akustisk guitar

Herunder er samlet svar på de mest almindelige spørgsmål man kan have som kommende ny guitarelev. Kontakt mig, hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål herunder.

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår i Kvarterhuset på Jemtelandsgade nr. 3, 2300 Kbh S.

Hvilke dage?

Du aftaler med underviseren hvilken dag, der passer dig bedst. Som udgangspunkt ligger undervisningen tirsdag- fredag fra kl. 14-21.

Hvor tit?

Erfaringen viser, at den optimale frekvens for undervisning er én gang om ugen, men vi kan sagtens aftale både færre eller flere øvegange. Kontakt mig for at høre om mulighederne.

Hvor mange elever er der på et hold?

Al undervisning foregår som eneundervisning. Det giver maksimalt fokus på elevens styrker og svagheder og bedre plads til både at dumme sig og udfolde sig. Undtagelsen er det ugentlige samspil, hvor skolens elever mødes og ja, spiller sammen.

Skal man øve sig fra gang til gang?

Ja. Så kort kan det egentligt siges. Som elev i guitarskolen bliver det forventet, at du øver dig på det, du aftaler med din underviser. Der er hverken hård disciplin eller kedelig udenadslære på skolen; men af og til er der hårdt arbejde med både teknik og musikalitet. Til gengæld bliver du en bedre guitarist.

Skal man have sin egen guitar?

Ja, som udgangspunkt er det en god ide at have din egen guitar. Kontakt underviseren for at få gode råd om indkøb af guitar. Som udgangspunkt spiller vi med nylonstrenge (spansk/klassisk guitar).

Hvor mange undervisere er der på skolen?

En. Casa de la guitarra – Københavns guitarskole er stiftet og drives af guitarist Mikkel Andersen. Han står for al undervisning af både børn og voksne elever. Det er din garanti for et højt fagligt niveau og den samme underviser fra gang til gang.

Hvilke sange kommer man til at spille?

Du kommer selv til at have indflydelse på hvilke sange du skal spille; men repertoiret i starten vil være temmeligt fast. Sangene er valgt ud fra mange års erfaring med hvad der giver den bedste introduktion til dit nye instrument.

Hvad koster det?

Undervisningen koster 375 kroner for en lektion på 45 minutter. Den ugentlige sammenspilsundervisning er gratis.

Interesseret?

Kontakt underviser Mikkel Andersen på kontakt@casadelaguitarra.com eller på telefon 28 12 64 72.