Header menu

Fotoudstilling: Fortællinger om fællesskab

Britta My Thomsen udstiller fotos fra almene boligområder i København

Mennesker mødes

Fortællinger om fællesskab er en fotoudstilling, der inviterer indenfor i 7 forskellige fællesskaber i almene boligområder i København. Her mødes mennesker af alle slags med deres naboer.  

Billederne er fotograferet, så man fornemmer, at man er til stede sammen med de personer, der skildres.

Med en nysgerrighed på mennesker og hvad der binder os sammen, viser billederne hverdagsfællesskaberne og det helt almindelige - i al sin ualmindelighed.

Andet end problemer

I øjeblikket er almene boligområder i søgelyset og der er en stærk fokus på problemer. Fotoprojektet har en anden vinkel på områderne og er drevet af en fascination af deres mylder af fællesskaber: Hver gang man åbner en ny dør i en kælder eller et beboerhus, er det som at åbne døren til en ny verden. Her mødes naboer uge efter uge, måned efter måned, år efter år, omkring noget, de har til fælles. De mødes om en fælles interesse. De mødes med dem, der ligner dem selv. Eller de mødes, blot fordi de er fælles om at bo det samme sted.

Billedkunstskolen Fatamorgana

Billederne er fra Amager, Valby, Tingbjerg og Nørrebro og er taget i efteråret 2017 til en Masterclass i visuel historiefortælling på Danmarks fotografiske billedkunstskole Fatamorgana.

Se de udstillede billeder, samt resten af projektet på: https://brittamythomsen.myportfolio.com

Fernisering

Du er inviteret til at komme til fernisering af udstillingen fredag d. 11. januar kl. 16-18.

Udstillingens periode

Udstillingen er tilgængelig i Kvarterhuset fra lørdag den 5. januar til søndag den 3. februar.