Header menu

2nd by Nutid, Folkekirkens Nødhjælp

2nd by Nutid består af mange syglade frivillige, som går op i bæredygtig mode og forbrug

Nyt liv til gamle tekstiler

Hos 2nd by Nutid er vi mange syglade frivillige, som går op i bæredygtig mode og forbrug. Derfor har vi lavet Custom by Nutid, som er butikkens upcycling og redesign koncept, hvor vi giver nyt liv til gamle tekstiler – bl.a. stofrester, duge og tøj, som ikke kan sælges i butikken. Vi mødes hver mandag kl. 17-21 i Kvarterhusets Maker Space hvor vi har mulighed for at gøre vores kreative bidrag til en social aktivitet, som styrker vores fællesskab. Du er velkommen til at være med.

Hvem er 2nd by Nutid?

2nd by Nutid er en genbrugsbutik på Amager drevet af unge. Butikken er en del af Folkekirkens Nødhjælp, så vores overskud går til arbejdet for mennesker i nød.

Donationer, ja tak!

Vi er meget interesserede i at modtage donationer i form af tekstiler, sytråd, lynlåse mm., som ikke længere bliver brugt. Henvend dig gerne hos vores søde frivillige i butikken på Amagerbrogade, hvis du vil donere noget til os.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at henvende dig i butikken eller skrive til os på Instagram @2ndbynutid (https://www.instagram.com/2ndbynutid/), hvis du har spørgsmål til os.