Header menu

Operaforedrag med Henrik Engelbrecht

  • Helge Engelbrecht
    Nikolaj Lund
03 aug

Dato

03.08.2017, 19:00 til 20:30
50 kr.
Resterende billetter sælges i døren
Operaeksperten Henrik Engelbrecht fortæller, og spiller mandlige operasangere igennem mere end 100 år under titlen 'Tenorer før og nu'.

Det er ikke slut før den tykke mand har sunget

Da de tre tenorer i 1990 røg direkte ind på pophitlisterne med optagelsen fra deres optræden ved VM i fodbold i Rom, var det blot kulminationen på over 200 års fascination af mænd, der kan synge høje C’er. Hør om Pavarotti, Jussi Björling og en masse andre kendte og ukendte tenorer gennem tiden, når Henrik Engelbrecht fortæller og spiller eksempler med masser af høje C'er.

Foredrag med musikeksempler af en dygtig operakender

Henrik Engelbrecht er kendt som en af landets ægte operaeksperter i mange sammenhænge. Han er forfatter til en række operabøger, er tidligere operaredaktør på DRs P2 og var i ti år operadramaturg på Det Kongelige Teater i Kasper Holtens cheftid. Senest har Henrik Engelbrecht været musikchef i Tivoli, og i dag arbejder han bl.a. som kunstnerisk konsulent for Det Kongelige Teater og Tivoli, og som forfatter og musikformidler. Han skriver p.t. på en bog om opera i guldalderens København, som udkommer på forlaget Gyldendal i 2017.

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.